De Verfwebshop

Streven naar perfectie
doen we al meer dan 50 jaar
in ons familiebedrijf in Stekene

Schilderwerken De Witte, een familiebedrijf dat jou in de verf zet

Al drie generaties lang halen we met plezier de verfkwasten voor jou boven! Onze waarden bleven al die jaren dezelfde: een goede langetermijnrelatie uitbouwen met klanten, leveranciers en medewerkers. Want een goede relatie is essentieel voor het afleveren van een topresultaat!

Pieter, Sander en Mathijs De Witte vormen de derde generatie in het bedrijf opgericht door hun grootouders Lucien en Agnes in de jaren ’60. Eind jaren ‘80 stapten ook hun ouders Guy en Marina in de zaak, samen met -wijlen Flor en Peter- Guys broers. Sinds een tiental jaar hebben Pieter, Sander en Mathijs het roer in handen.

Samen aan de slag met jouw interieurproject? Dat doen we graag!
Contacteer ons vrijblijvend

Onze realisaties
Dat is pure liefde voor het vak.

Online verfwinkels

Wist je dat onze firma ook online verf verkoopt? Via onze drie webwinkels verdelen we verf van Stekene tot Italië, van Parijs tot Tunesië en van Berlijn tot Amerika.  

Sinds de start van dit online avontuur in 2015, groeide deverfwebshop.be uit tot Belgisch marktleider als online multimerken verfretailer. In Nederland vormt deverfwebshop.nl ondertussen sterke uitdager. Hetzelfde geldt op de Franse markt met boutiquepeinture.fr!

Een partner voor je interieurproject?

Gevonden! Contacteer ons en ga in zee met professionals.

Vraag een offerte

De juiste
verf nodig?

Die vind je in onze webshop!
Ontdek een heel gamma aan scherpe prijzen!

Naar de Verfwebshop

© 2021 Schilderwerken De Witte BV - BTW BE 0428.644.582 - algemene voorwaarden - privacy policy - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér