De Verfwebshop

Professionele
schilderwerken:
jouw woning in de verf!

Schilderwerken voor binnen & buiten

Met de juiste sfeer maak je van je woning een echte thuis. Knap afgewerkte muren in jouw favoriete kleuren, een stijlvol behang of mooie buitenomgeving: vertel ons hoe jij het ziet.    
Meesterschilder Mathijs De Witte komt graag bij je langs om je project op te meten. Daarna mag je een duidelijke offerte verwachten. Mathijs voert zelf, samen met topmedewerkers, de werken bij je thuis uit.

Vraag een offerte

Liefde voor ons ambacht

Vakmanschap staat hoog aangeschreven in ons schildersbedrijf. Elke dag stuwt de passie voor schilderen en behangen ons verder. Kennis delen we graag van generatie op generatie én met onze medewerkers. Een ideale mix van ambacht en professionaliteit!

Finesse van het hoogste schap

Topkwaliteit? Daar schilderen we voor! Met de juiste technieken zetten we je woning nog meer in de verf, en zorgen we dat je de details goed zitten. We houden van secuur werk en gaan voor een nette aanpak van je project.

Professionele uitvoering

Om de kwaliteit te kunnen bieden die we nastreven, investeren wij elk jaar in ons materieel. Wij gebruiken de nieuwste en beste schuurmachines in combinatie met professionele stofzuigers. Om correct te kunnen werken gebruiken we een optimale werfverlichting. Dat leidt tot een piekfijn resultaat.

We streven naar een minimale hinder voor jou tijdens de werken. Al het meubilair schermen we af met degelijke materialen. Je vloeren krijgen een bescherming met tetrakarton. Kortom, ook tijdens de werken moet het voor ons in orde zijn.

Uitstekende service en advies

Als familiebedrijf met een vast team van 8 gemotiveerde medewerkers stellen wij ons flexibel op. Samen met jou bespreken we de stijl en de gewenste timing. Elk project verdient secuur werk en daarom hechten we belangen aan details en een goede communicatie. Onze schilders/behangers garanderen een hoge afwerkingsgraad en een knap resultaat!

 

Investeren in kwaliteit
en veiligheid

Professioneel materiaal en vakkennis garandeert een topresultaat! Daarom rusten we onze vakmensen uit met de beste schuurmachines, spuitmachines, verlichting en ander nieuw materiaal. En ook daarom investeren we jaar na jaar in kennis over EHBO, VCA, hoogtewerkers en andere relevante opleidingen.

 

Schildersbedrijf De Witte: uitblinkend in vakkennis

Voor je residentieel schilderwerk haal je met De Witte professionele kennis en hoge kwaliteit in huis. We scholen ons jaarlijks bij, investeren in het beste materieel en zorgen voor een piekfijne afwerking in je woning.

Meer over ons

Plannen voor
jouw interieur?

Die laat je best uitvoeren door professionals. Laat ons vrijblijvend langskomen voor een offerte voor je schilderwerken.

Maak een afspraak

De juiste
verf nodig?

Die vind je in onze webshop!
Ontdek een heel gamma aan scherpe prijzen!

Naar de Verfwebshop

© 2021 Schilderwerken De Witte BV - BTW BE 0428.644.582 - algemene voorwaarden - privacy policy - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér