De Verfwebshop

Rolgordijnen voor ieders smaak

Onze collectie (dubbele) rolgordijnen en roljalozieën bestaat uit vijf verschillende catalogi met elk hun specifieke stalen.  Je kan kiezen uit transparante stoffen, verduisterende stoffen en projectstoffen met een groot aanbod screendoeken.

Rolgordijnen op maat

Rolgordijnen zijn in ontelbare uitvoeringen beschikbaar.  Ze zijn decoratief, b en efficient.  Laat je rolgordijnen op maat maken zodat ze mooi passen bij je ramen en je interieur.

Onze rolgordijnen in textiel zijn in verschillende gradaties van transparantie (lichtdoorlatend, verduisterend of met reflecterende coating) beschikbaar.  Naast de lichtdoorlatendheid zijn de rolgordijnen uiteraard beschikbaar in verschillende effen motieven of in verschillende stoffen met motief.

Een extra grote raampartij?  Geen probleem voor onze rolgordijnen

Ook grote raampartijen zijn geen probleem voor onze rolgordijnen.  Tot een oppervlakte van wel 15m² maken wij je rolgordijn op maat.  De maximale breedte is 5m en de hoogte maximaal 6m.

Meer weten over rolgordijnen?

Spring zeker eens binnen in

onze winkel in Stekene!

© 2020 Schilderwerken De Witte BV - BTW BE 0428.644.582 - algemene voorwaarden - privacy policy - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér