De Verfwebshop

Prachtige raambekleding
op maat gemaakt!

Gordijnen

Op maat gemaakte gordijnen geven je woning karakter, zorgen voor meer of minder licht in je huis en hebben een akoestisch effect.

De gordijnen worden op maat gemaakt in de stof van jouw keuze.  Volgens jouw wensen passen we de voering aan, gebruiken we de plooi van jouw wensen en gebruiken we rails die past bij je interieur.

Bespreek je wensen

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen of American Stores zijn een perfect alternatief voor de klassieke gordijnen.  We hebben deze gordijnen in lichtdoorlatende, transparante of verduisterende stoffen. 

Je kan vouwgordijnen perfect combineren met gewone gordijnen.  Voor een grote raampartij kies je bijvoorbeeld voor gordijnen, voor een kleiner raam in dezelfde ruimte kies je dan de vouwgordijnen.  Een perfecte combinatie.

Rolgordijnen

Rolgordijnen zorgen voor een strakke afwerking en zijn gemakkelijk te bedienen.  Je kan kiezen uit bediening via een ketting, veer of via een electrische motor.  Electrisch bediende rolgordijnen stuur je aan via een schakelaar of via een afstandsbediening.

Ze worden geplaatst beide zeer grote raampartijen.  De XXL-rolgordijnen kunnen gemakkelijk een breedte aan van 4m.

 

Lamellen

De horizontale lamellen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: hout, aluminium of pvc.

Houten lamellen zijn erg trendy en hip.  De warmte en gezelligheid van de houten jalozieën, zorgen voor een aangename sfeer in woning.

Op maat gemaakt en voor jou geplaatst

Al onze raamdecoratie wordt op maat gemaakt.  Zo past elke houten lamel, elk gordijn, perfect voor het raam.  Indien je dit wenst, plaatsen we graag de raambekleding voor jou.  Doe je het graag zelf?  Dat kan uiteraard ook.

Ontvang vrijblijvend een offerte

Welke raamdecoratie past in jouw huis?

Wij ontvangen je graag in onze winkel in de Zavelstraat in Stekene voor een vrijblijvend gesprek.

Maak een afspraak

De juiste
verf nodig?

Die vind je in onze webshop!
Ontdek een heel gamma aan scherpe prijzen!

Naar de Verfwebshop

© 2022 Schilderwerken De Witte BV - BTW BE 0428.644.582 - algemene voorwaarden - privacy policy - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér