De Verfwebshop

De Witte: verf, behang en raambekleding in Stekene

In onze winkel in Stekene staan we je graag bij met advies voor je raamdecoratie, behang en de juiste tinten en kleuren. We helpen je wegwijs te maken in het productengamma, zodat je weet wat je hoe kan gebruiken.

OPENINGSUREN
ma., di., do., vrij. 9u-12u, 13u30-17u30
za. 9u-12u, 13u30-16u

Bekijk meer contactinfo

Raambekleding op maat

Bij De Witte kan je terecht voor kwalitatieve raamdecoratie. De drapes, vouwgordijnen en andere types gordijnen worden op maat vervaardigd voor elke klant. In onze winkel begeleiden we je graag in de keuze tussen de verschillende mogelijkheden, kleuren en afwerkingen. 

We trekken graag tijd voor je uit om je bij te staan in je keuze voor raambekleding. De uiteindelijke opmeting gebeurt dan na afspraak bij je thuis. Zo ben je zeker vaneen professionele uitvoering en plaatsing!

Lees meer over raambekleding

Verf: de beste merken aan scherpe prijzen

Onze verfwinkel in Stekene is uitgegroeid tot een referentie! Je kan kiezen tussen producten van professionele merken zoals Sigma, Sikkens en Trimetal. Ook Xyladecor, Ciranova en andere verfproducten vind je bij ons.  

Jouw favoriete kleur gezien? De verfmengmachine maakt ze een handomdraai! Daarnaast helpen we je graag met professioneel advies. Met de juiste tips en tricks kan je zo zelf aan de slag!

Online verfwinkel: groot gamma en scherpe prijzen

Onze webwinkel - deverfwebshop.be - groeide de afgelopen jaren uit tot dé grootste multimerken verfwinkel van België. Omdat we daardoor de producten aan gunstige tarieven inkopen, geniet je als klant ook van die scherpe prijzen!

Ook in Nederland zijn we actief met deverfwebshop.nl en Frankrijk en Wallonië bedienen we via boutiquepeinture.fr.

Koop snel online je verf

Behang: origineel design en fotobehang op maat

Behangpapier kent een felle comeback. Met een opvallend behang op een accentmuur geef je je kamer meteen een speciaal karakter. Bekijk de originele patronen en designs van HookedOnWalls, Live In en Dekens in onze staalboeken.

Op zoek naar een uniek behang? Fotobehang op mégaformaat maakt van een doodgewone muur een eyecatcher. Spring binnen in onze verf- en behangwinkel in Stekene en bekijk rustig alle collecties.

Meer weten over ons behang?  Lees hier verder.

Onderhoudsvriendelijke vloerbekleding

Een vloer die je gemakkelijk onderhoudt en er stijlvol uitziet? Dat kan zeker! Met vloertypes zoals dunne LVT-stroken van maximum 3mm, Novilon of Linoleum renoveren we op een degelijke manier je vloer. Contacteer ons en vraag naar de mogelijkheden.

Niet meteen gevonden wat je zocht?

Wij hebben het vast en zeker! De mogelijkheden voor je interieur zijn eindeloos, onze merkenlijst groot en de productnamen gevarieerd. Dus misschien noemt het gewoon anders? We helpen je graag verder!

Stel je vraag

Nood aan deskundig advies?

Krijg in onze winkel professionele raad over verf, behang en raamdecoratie.

Kom langs

De juiste
verf nodig?

Die vind je in onze webshop!
Ontdek een heel gamma aan scherpe prijzen!

Naar de Verfwebshop

© 2021 Schilderwerken De Witte BV - BTW BE 0428.644.582 - algemene voorwaarden - privacy policy - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér