De Verfwebshop

Hoe werken wij tijdens
de corona/covid-19-crisis?

Hoi,

Leven en werken tijdens de Corona/Covid-19-crisis is niet gemakkelijk.  Maar wij maken het beste ervan.  We geven je graag een overzicht hoe wij proberen verder te werken.

Groeten én hou het gezond!

Pieter, Sander en Mathijs De Witte

deverfwebshop.be blijft je bedienen!

Wil je graag je schildersklus verder zetten?  Of wil je nu in gang schieten met je verfwerken?  Wij helpen je graag verder! 

Onze webwinkels deverfwebshop.be en de deverfwebshop.nl blijven open!  Gezien de moeilijke situatie in Frankrijk kunnen wij onze dienstverlening naar Frankrijk niet garanderen.  Nous sommes désoléé.

Wat je zeker moet weten!?

  • Wij proberen onze bestelling asap te versturen.
  • Voor sommige producten worden wij niet meer op een vlotte manier beleverd door onze leveranciers.  Hou dus rekening met een mogelijke vertraging.
  • Wij versturen via BPost.  Zij kampen met vertraging.  Hou er dus ook rekening mee dat je pakje mogelijks wat later aankomt dan je gewoon bent.  Je blijft up-to-date als je deze pagina van BPost leest.
  • We zijn het gemakkelijkste bereikbaar via e-mail.

Bezoek nu onze webwinkel deverfwebshop.be!

 

 

Interieurrestauraties blijven doorgaan!

In de kerk van Dentergem kunnen én mogen wij perfect verder werken.  Uiteraard met in acht name van alle opgelegde maatregelen.  We ronden er op dit moment de decoratieve schilderwerken op de stellingen af.

 

Onze particuliere schilderwerken hebben wij even on-hold gezet.

Onze residentiele schilderwerken in Stekene, zoals het schilderen van de woonkamer, de keuken, slaapkamer, van onze klanten, hebben wij even gepauzeerd.  Dat lijkt ons de beste en veiligste optie.  Van zodra we mogen, zorgen we graag verder voor een prachtig interieur voor onze klanten!

Onze fysieke winkel is gesloten

De overheid verbiedt, héél begrijpelijk, het openen van onze winkel.  Je kan dus even bij niet terecht om je behang te kiezen of je raambekleding te kiezen.  Van zodra de maatregelen worden opgeheven open wij graag onze winkel opnieuw voor jou.  Nog even geduld dus.

Toch nog een dringende vraag of nood?

Bel ons, schrijf ons

Laat ons vlug iets weten!

Hier vind je onze contactgegevens!

De juiste
verf nodig?

Die vind je in onze webshop!
Ontdek een heel gamma aan scherpe prijzen!

Naar de Verfwebshop

© 2020 Schilderwerken De Witte BV - BTW BE 0428.644.582 - algemene voorwaarden - privacy policy - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér