Schilderwerken

Wij helpen U niet alleen graag verder met raad maar ook met daad.  Wij verzorgen voor U graag Uw schilderwerken, binnen of buiten.  Een accent in je interieur met behang?  Geen probleem.  Wij voeren het graag uit voor jou.  En wist je dat wij ook vloerbekleding plaatsen? Laminaat, linoleum, Novilon of vast tapijt vormen geen probleem.

Binnenschilderwerken

U wenst Uw interieur te laten schilderen.  Wij zorgen voor een onberispelijk resultaat.  Alles wordt mooi afgedekt zodat U geen verfspatten heeft.  Ook zorgen wij voor een mooie aflijning. Vervolgens kijken wij na op mogelijke "gebreken" en die lossen we dan op.  Zo worden naden en kieren afgekit met een overschilderbare kit.  Putjes worden opgevuld met plamuur.  Zo bekomen we een mooie ondergrond, die dan wordt afgewerkt met de nodige lagen verf.  Een interieur geschilderd door onze professionele schilders, dat zie je pas echt! 

Buitenschilderwerken

Wij helpen U graag met het onderhoud van Uw buitenschilderwerken.  Uw houten ramen, Uw kroonlijsten voorzien wij graag van een onderhoudsbeurt.  Zo gaan deze langer mee en heeft Uw woning een verzorgd uitzicht.  Ook Uw gevel geven wij graag een laagje verf.  Een mooi geschilderd gevel is immers steeds een referentie in Uw straat.

Uw ramen zijn in aluminium? Na al die jaren bent U die kleur beu of de kleur is volledig verschenen.  Geen probleem.  Dankzij speciale primers, en een goede voorbereiding, kunnen nu ook aluminiumramen perfect worden geschilderd!