Raamdecoratie

Raamdecoratie bestaan in verschillende uitvoeringen.  Denk maar aan paneelgordijnen, rolgordijnen, ...  Hieronder geven we graag wat meer uitleg bij de verschillende mogelijkheden.

Paneelgordijnen (Japanse wanden)

De stijlvolle eenvoud van paneelgordijnen zorgt voor quasi onbeperkte mogelijkheden.  Door meerdere sporen en panelen te combineren kunt U zo breed gaan met Uw paneelgordijnen als U wilt.  Paneelgordijnen of Japanse wanden worden vooral voor grote raampartijen of schuiframen gebruikt.  Met deze raamdecoratie creëert U een strak, hedendaags interieur.

Overgordijnen

U heeft een quasi onbeperkte keuze qua overgordijnen.  Verschillende stoffen, verschillende voeringen, en verschillende plooien (enkele plooi, dubbele plooi, triple plooi, Engelse plooi, fronslint, zeilringen,...)  Elk raam kan zo uniek worden gemaakt!

Rolgordijnen

Rolgordijnen zorgen voor een strakke afwerking van Uw ramen.  U kan kiezen uit lichtdoorlatende stoffen, gesloten stoffen, ...  Kortom alle denkbare combinaties zijn mogelijk.  De mogelijkheden zijn eindeloos: van klassieke effen stof tot een eigentijdse ‘jonge' uitvoering. Rolgordijnen zijn heel populair in moderne en strakke interieurs.

Horizontale lamellen (Horizontale jalozieën)

Horizontale lamellen zijn pure romantiek. Talrijke legendarische filmscènes met horizontale lamellen in de achtergrond blijven in het collectieve geheugen gegrift. Onze horizontale lamellen zijn beschikbaar in vele verschillende breedtes, kleuren en uitvoeringen. Architecten gebruiken ze zowel in moderne als in traditionele huizen.

Verticale lamellen (Verticale jalozieën)

Verticale lamellen zijn al decennia lang een topper bij de interieurinrichting van huizen en kantoren. De verticale lamellen van Louverdrape zijn legendarisch als binnenzonwering. Het zijn de sfeerscheppers bij uitstek. Onze grote keuze aan materialen, kleuren en motieven biedt bovendien de grootste vrijheid bij het inrichten van uw interieur.

 

U ziet niet direct wat U zoekt?  Geen probleem.  Er zijn zoveel namen in omloop voor diverse raamdecoratiesystemen, dat wij vast en zeker hebben wat U zoekt.  Het heeft alleen misschien een andere naam.  Neem snel contact op, en dan zoeken we het samen uit!