Behang + accentmuur Behang Deurbehang


Behang

Lang veel gebruikt, dan plots verguist én nu terug aan een comeback die niet meer te stuiten is.  Behang is de nieuwe trend.  Gebruik een opvallend, niet alledaags behang als accent.  Om die ene kamer, die ene muur een speciaal karakter te geven.

Nieuw: uniek behang van leidende Scandinavische designers.

Nieuw, én uniek in onze behangcollectie, zijn de motieven door Scandinavische ontwerpers.  Twaalf typische en originele patronen van de leidende designers van de fifty’s: Arne Jacobsen, Sven Markelius, Karl Axel Pehrson en Stig Lindberg, werden nu gemaakt in behang van Hooked-on-Walls.  We zijn dan ook trots dat we onze collectie behang met deze tijdloze designs kunnen aanvullen! 

Spring je dan een dezer binnen om een kijkje te nemen in deze unieke collectie?  Tot dan!

Of geniet al even van dit behang via onze foto's.

XXL-behangpapier - Fotobehang

Uniek?  Inderdaad, met fotobehang op mégaformaat maak je van een doodgewone muur een eyecatcher én hét gespreksonderwerp bij bezoek!

Kijk even op de website van http://www.tapetenshop.de/fototapeten naar de verschillende mogelijkheden.  Je keuze gemaakt?  Bezorg ons dan het referentienummer en het gewenste formaat (M/L/XL/XXL) en wij doen de rest.  Van zodra je bestelling binnen is geven we dan een seintje en kan je aan de slag.  En als je het niet ziet zitten om het zelf te doen, dan laat je ons toch gewoon het werk doen.  Niet?

Kijk ook eens even naar het filmpje...

XXL-behangpapier - Deurbehang

DeurbehangEen paard in de gang?  Een telefooncabine in je bureau?  Met deurbehang, ja juist... behang om je deur met te plakken, kom je pas echt origineel uit de hoek.  Doe snel inspiratie op de website van de fabrikant.